Κατασκευή Ιστοσελίδων για ΕΣΠΑ

Αν η επιχείρηση σας έχει ενταχθεί σε κάποιο από τα προγράμματα – δράσεις του ΕΣΠΑ και σας ενδιαφέρει η κατασκευή ιστοσελίδας στα πλαίσια της δράσης έχουμε τη λύση για εσάς.

Στην Digi-Plan γνωρίζουμε πως να σχεδιάσουμε και να οργανώσουμε την κατασκευή ιστοσελίδας σας, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΕΣΠΑ. Εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες και τις προδιαγραφές των προγραμμάτων και των δράσεων του ΕΣΠΑ για την κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων.

Ειδικά για τις ιστοσελίδες που επιδοτούνται μέσα ΕΣΠΑ φροντίζουμε:

  • πλήρης συμμόρφωση με τις προδιαγραφές του κάθε προγράμματος δράσης ΕΣΠΑ
  • πρόσβαση ΑΜΕΑ σύμφωνα με τα πρότυπα WCAG
  • σήμανση ΕΣΠΑ
  • δίγλωσση έκδοση της ιστοσελίδας (όταν απαιτείται)
  • έκδοση όλων των απαιτούμενων εγγράφων

Με βάση την πολύχρονη εμπειρία μας σε κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων για ΕΣΠΑ, σε όλες μας τις ιστοσελίδες παρέχουμε εγγύηση καλής λειτουργίας και τεχνολογικά updates με πλήρη υποστήριξη. Mε λίγα λόγια αν κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα με τη Digi-Plan και η συνεχής υποστήριξη αποτελεί εγγύηση για την ενσωμάτωση νέων δυνατοτήτων και τεχνολογιών, με αποτέλεσμα να έχετε για πάντα μια μοντέρνα και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ιστοσελίδα, χωρίς επιπλέον κόστος, σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος – δράσης στο οποίο έχει ενταχθεί η επιχείρηση σας.


Εγγύηση Ποιότητας

Η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται με βάση με προσοχή σε όλα τα σημεία. Ακολουθώντας τεχνικές προδιαγραφές και σύγχρονες μεθόδους web design παραδίδουμε στους πελάτες άρτιες ιστοσελίδες.

Εμπειρία

Η ομάδα της Digi-Plan έχει πολύχρονη εμπειρία στην:

Γνώση

Η πολύχρονη ενασχόληση στον τομέα της πληροφορικής μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε το αντικείμενο μας σε βάθος.

Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Ο όρος Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης ή SEO (Search Engine Optimization), περιγράφει όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να εφαρμοσθούν στη δομή και το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάταξη του ιστοχώρου στις μηχανές αναζήτησης και η αύξηση της επισκεψιμότητας με βάση τις σχετικές λέξεις-κλειδιά (keywords).