Ιστοσελίδα Azirdelis.com

Ο Μηχανολόγος – Μηχανικός Ζηρδέλης Ανδρέας διατηρεί γραφείο στην πόλη της Λάρισας, όπου καλύπτει και πραγματοποιεί ένα ευρύ φάσμα μηχανολογικών μελετών και εφαρμογών.

O κος Ζηρδέλης απευθύνθηκε στην Digi-Plan και μας εμπιστεύθηκε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της επιχείρησης του.

Η ιστοσελίδα που κληθήκαμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε, έπρεπε να παρουσιάζει στον επισκέπτη με ύφος απλό και κατανοητό, το αντικείμενο της επιχείρησης του κου Ζηρδέλη.

Με τη χρήση του εργαλείου WordPress, και σε πλήρη συνεργασία με τη διεύθυνση της επιχείρησης, σχεδιάσαμε την ιστοσελίδα.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα του έργου Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ “Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης – Β Κύκλος”

Το αποτέλεσμα ήταν η κατασκευή και παράδοση μιας γρήγορης, κατανοητής και αποτελεσματικής ιστοσελίδας, που εξυπηρετεί τις ανάγκες προβολής της επιχείρησης του κου Ζηρδέλη.

Μπορείτε να δείτε τη νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://www.azirdelis.com
ΕπιχείρησηΖηρδέλης Ανδρέας – Μηχανολόγος Μηχανικός
Ιστοσελίδαwww.azirdelis.com

Digi-Plan.gr

Στην Digi-Plan παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων. Παραδίδουμε στους πελάτες της μια πλήρως παραμετροποιήσιμη ιστοσελίδα με την πλατφόρμα του WordPress η οποία θα προβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιχείρηση σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη αξιοποίηση των διαδικτυακών μέσων προβολής της επιχείρησης σας.