Ιστοσελίδα Thomoslighting.gr

Η εταιρεία Θώμος Νικόλαος & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα τη Λάρισα είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία, που εξειδικεύεται στην παροχή αξιόπιστου και ολοκληρωμένου ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για κάθε των πελατών της. Από τον εγκαταστάτη – ηλεκτρολόγο, τις τεχνικές εταιρείες έως και τον ιδιώτη – τελικό καταναλωτή, η επιχείρηση έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει, διασφαλίζοντας την ποιότητα, την ασφάλεια, την άνεση και την εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε μικρό ή μεγάλο έργο και κάθε είδους εγκατάσταση.

Η επιχείρηση απευθύνθηκε στην Digi-Plan και μας εμπιστεύθηκε την ανάπτυξη της ιστοσελίδας της.

Η ιστοσελίδα που κληθήκαμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε, παρουσιάζει στον επισκέπτη με σαφήνεια και ευκολία, τα προϊόντα της εταιρίας όπως:

Η κατασκευή της ιστοσελίδας έγινε σύμφωνα με τα πρότυπα του έργου Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ “Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση“.

Για την υλοποίηση της ιστοσελίδας σύμφωνα με τα πρότυπα του έργου ΕΣΠΑ ακολουθήκαν τα πρότυπα:

Μπορείτε να δείτε τη νέα ιστοσελίδα στη διεύθυνση https://thomoslighting.gr
ΕπιχείρησηΘΩΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ
Ιστοσελίδαhttps://thomoslighting.gr

Digi-Plan.gr για έργα ΕΣΠΑ

Στην Digi-Plan παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή ιστοσελίδων για προγράμματα και δράσεις ΕΣΠΑ. Παραδίδουμε στους πελάτες μας πλήρως παραμετροποιήσιμες ιστοσελίδες με την πλατφόρμα του WordPress με σκοπό την προβολή της επιχείρησης σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την καλύτερη αξιοποίηση των διαδικτυακών μέσων προβολής της επιχείρησης σας.