Νέο e-shop ClickandClean.gr

Το κατάστημα ΠΑΝΑ-ΣΑΠΟΥΝΙ-ΧΑΡΤΙ με πολυετή διαδρομή και εμπειρία στον εμπορικό χώρο της πόλης της Λάρισας, ανέθεσε στη Digi-Plan την παρουσία της επιχείρησης στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η επιχείρηση διατηρεί το φυσικό της κατάστημα στην πόλη της Λάρισας, στην οδό Ανθίμου Γαζή 12, στο οποίο διατίθενται προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα καθαριότητας, ατομικής φροντίδας, χαρτικά κλπ

Πάνα Σαπούνι Χαρτί

Σκοπός της επιχείρησης είναι πάντα η ποιότητα, τόσο στα προϊόντα όσο και στις υπηρεσίες της. Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, τώρα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τη γκάμα των προϊόντων μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε στην υλοποίηση του νέου e-shop αξιοποιώντας τα εργαλεία της Δράσης e-Λιανικό του ΕΣΠΑ σε συνεργασία με την εταιρία συμβούλων Tax-Plan και τη Digi-Plan

www.clickandclean.gr

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε και σας περιμένει στη διεύθυνση https://www.clickandclean.gr
Μέσα από τις σελίδες του έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε με ασφάλεια και ευκολία σε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του καταστήματος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης η διεύθυνση της οποία επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή την επιλογή των προϊόντων που θα καταλήξουν στους πελάτες της. Προϊόντα καταξιωμένων κατασκευαστών αλλά και ποιοτικές Ελληνικές επιχειρήσεις εκπροσωπούνται με τα προϊόντα τους στο e-shop μεταξύ άλλων:

Ο επισκέπτης του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα μέσα από ένα εύχρηστο, ασφαλές και φιλικό περιβάλλον το οποίο επιμελήθηκε η Digi-Plan σε συνεργασία με τη διεύθυνση του καταστήματος.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στο φυσικό του χώρο που στεγάζεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης της Λάρισας στην οδό Ανθίμου Γαζή στον αριθμό 12

Κατάστημα
ΠΑΝΑ ΣΑΠΟΥΝΙ ΧΑΡΤΙ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ανθίμου Γαζή 12
Λάρισα

Τηλ.: 22410536949

Email: info@clickandclean.gr

πανα σαπουνι χαρτι λαρισα
Πάνα Σαπούνι Χαρτί
www.clickandclean.gr