Νέο e-shop Akrivos-Store.gr

Το κατάστημα ΑΚΡΙΒΟΣ με πολυετή διαδρομή και εμπειρία στον εμπορικό χώρο της πόλης της Λάρισας, ανέθεσε στη Digi-Plan την παρουσία της επιχείρησης στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η ιστορία της εταιρείας ΑΚΡΙΒΟΣ ξεκινά το 1921 από ένα κατάστημα στην πόλη της Λάρισας επισκευάζοντας και στην συνέχεια εμπορεύοντας  ραπτομηχανές. Καθώς οι δεκαετίες περνούν η εταιρεία συνεχίζει και εδραιώνεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης για όσους ασχολούνται με το ράψιμο σε οικιακό, βιοτεχνικό και βιομηχανικό επίπεδο.

Από το 1921

Σήμερα, σχεδόν έναν αιώνα μετά την ίδρυση του καταστήματος και πλέον στην 4η γενιά, το κατάστημα συνεχίζει δυναμικά στο φυσικό του χώρο στην οδό Ολύμπου 21 στη Λάρισα, αλλά και με την παρουσία του στο διαδίκτυο μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος akrivos-store.gr

Σκοπός της επιχείρησης είναι πάντα η ποιότητα, τόσο στα προϊόντα όσο και στις υπηρεσίες της. Σε συνδυασμό με τις πολύ καλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση, τώρα μπορεί να ανακαλύψετε τη γκάμα των προϊόντων μέσα από τις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Το κατάστημα ΑΚΡΙΒΟΣ με πολυετή διαδρομή και εμπειρία στον εμπορικό χώρο της πόλης της Λάρισας, ανέθεσε στη Digi-Plan την παρουσία της επιχείρησης στο ηλεκτρονικό εμπόριο.
www.akrivos-store.gr

Η διεύθυνση του καταστήματος προχώρησε στην υλοποίηση του νέου e-shop αξιοποιώντας τα εργαλεία της Δράσης e-Λιανικό του ΕΣΠΑ

www.akrivos-store.gr

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα άνοιξε τις πύλες του στη διεύθυνση www.akrivos-store.gr δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες του να περιηγηθούν σε μια ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων σε διάφορες κατηγορίες μερικές από τις οποίες είναι:

Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του καταστήματος αποτελεί το σήμα κατατεθέν της επιχείρησης η διεύθυνση της οποία επιμελείται με ιδιαίτερη προσοχή την επιλογή των προϊόντων που θα καταλήξουν στους πελάτες της. Διεθνή καταξιωμένα brands αλλά και ποιοτικές Ελληνικές επιχειρήσεις εκπροσωπούνται με τα προϊόντα τους στο e-shop μεταξύ άλλων:

Ο επισκέπτης του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος έχει τη δυνατότητα να δει τα προϊόντα μέσα από ένα εύχρηστο και φιλικό περιβάλλον το οποίο επιμελήθηκε η Digi-Plan σε συνεργασία με τη διεύθυνση του καταστήματος.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα στο φυσικό του χώρο που στεγάζεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης της Λάρισας στην οδό Ολύμπου στον αριθμό 21

Κατάστημα
ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ολύμπου 21
Λάρισα

Τηλ.: 2410-536265

Email: info@akrivos-store.gr

ΑΚΡΙΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΟΛΥΜΠΟΥ 21
ΤΗΛ.: 2410-536265
ΛΑΡΙΣΑ