Η μεγάλη ευκαιρία για e-shop με 5.000€ επιδότηση ΕΣΠΑ

Στις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στο εμπόριο ως αποτέλεσμα των lockdowns, μια νέα σημαντική ευκαιρία ψηφιακής ανάπτυξης προέκυψε με το πρόγραμμα e-λιανικό που ήρθε για να ενισχύσει τους καταστηματάρχες λιανικής πώλησης.

Ο Α Κύκλος του προγράμματος e-λιανικό ολοκληρώθηκε και σύντομα προκηρύχθηκε ο Β Κύκλος δίνοντας με τη συνέχεια της δράσης τη δυνατότητα επιδότησης ΕΣΠΑ έως και 5.000€ για δημιουργία e-shop σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του λιανικού εμπορίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τις 09/07/2021 έως τις 29/09/2021, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων.

Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τις ανάγκες του μικρομεσαίου επιχειρηματία, η Digi-Plan σε συνεργασία με την ομάδα της Tax-Plan αναλαμβάνει τη συνολική εποπτεία του έργου e-λιανικό από το ΕΣΠΑ. Με πλήρη καθοδήγηση της διαδικασίας υποβολής της πρότασης, το σχεδιασμό και την κατασκευή του e-shop μαζί με την παροχή εκπαίδευσης και τη διαρκή υποστήριξη στον επαγγελματία.

Σε κάθε e-shop που σχεδιάζουμε & υλοποιούμε, παρέχουμε κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια & φιλοξενία (hosting). Τα e-shop μας εξασφαλίζει ευκολία πλοήγησης στο χρήστη, ώστε να μπορεί να ολοκληρώνει τις αγορές του με λίγα μόνο clicks. Με εξειδικευμένες γνώσεις SEO και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων marketing φροντίζουμε την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων σας και παραμένουμε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια του εγχειρήματος.

Την ώρα που οι νέες αγοραστικές συνήθειες καθιστούν απαραίτητη τη δημιουργία e-shop, η επιδότηση ΕΣΠΑ, η συνδυασμένη εμπειρία της Digi-Plan και της Tax-Plan, προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στους επαγγελματίες για να ταξιδέψουν στη νέα εποχή των απαιτήσεων του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα
για την δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος για την επιχείρηση σας.